• м. Київ, вул.Золотоворітська, 6-Б
  • +38 (044) 239-93-74
Обліковий запис
Зачекайте, авторизація...
×

Форум зернопереробників - 2021

Форум зернопереробників повертається! Вже 23-25 вересня 2021 року в сонячній Одесі, в готелі  Premier Hotel Odesa відбудеться ХІХ Міжнародна конференція «Форум зернопереробників-2021». Організаторами заходу виступають асоціація «Борошномели України» та ІА «АПК-Інформ».

 ГС «Борошномели України» разом с ІА "АПК-Інформ" огололошують проведення ХІХ Міжнародна конференції «Форум зернопереробників-2021»!!!

Про конференцію
 

Минулий сезон для зернопереробників став, напевно, одним з найбільш непередбачуваних і складних за останні 10 років.  Початок локдауну і величезні витрати на боротьбу з COVID-19. Карантин і самоізоляція співробітників. Інтенсивне зростання цін на пшеницю. Підвищення вартості фрахту і падіння експорту борошна. Тиск держави і рітейлу на ціноутворення продуктів переробки. Зростання цін на енергоносії та багато іншого. Такого тиску за рік галузь давно не переживала. Але, незважаючи на всі вищевказані складнощі, ризики і проблеми, українські борошномели залишаються оптимістами і вірять, що українське борошно буде затребуване як всередині країни, так і далеко за її межами. А галузь звичайно зазнає чергової трансформації.

 

У зв'язку з цим ГС «Борошномели України» збирає всіх учасників ринку для спільного обговорення стратегії розвитку галузі переробки зерна.

ОСНОВНІ ТЕМИ ФОРУМУ

  • Перспективні напрямки переробки зернової продукції і торгівлі
  • Світовий ринок пшениці та круп'яних культур
  • Світовий ринок борошна, круп (пластівців), макаронних і хлібобулочних виробів
  • Український ринок зерна та продуктів його переробки
  • Український ринок борошна, круп, пластівців, макаронних і борошняних продуктів
  • Проблеми якості зерна пшениці нового врожаю
  • Глибока переробка зерна
  • Виробництво альтернативних видів борошна із зернових і бобових культур
  • Перспективи виробництва борошняних виробів в Україні
  • Аналіз ринків збуту замороженого хліба і напівфабрикатів
  • Потенціал ринку круп і пластівців
  • Перспективи експорту борошномельної та круп'яної продукції
  • SMART технології в зернопереробній галузі
  • Техніко-технологічні аспекти в борошномельно-круп'яній галузі

   Організатори

Генеральний спонсор

Партнери

 

Форум зернопереробників – це:

  • 150+ представників борошномельно-круп'яного, хлібопекарського та зернового бізнесу
  • Жива дискусія з 20+ спікерами-ключовими експертами зернопереробного бізнесу, представниками міжнародних торгових та інвестиційних компаній
  • Потужний інформаційний майданчик, за підсумками якого кожен делегат отримує максимум інформації про ринок зерна та продуктів його переробки
  • Майданчик для B2B зустрічей і переговорів
  • Виставка борошномельної продукції та обладнання для переробки зерна та визначення якості
  • Неформальне спілкування і цікава розважальна програма

 

Програма

 

23 вересня

9:00-10:00 Реєстрація. Ранкова кава
10:00  Відкриття конференції
10:10-13:30 Сесія 1. Глобальні тренди та виклики
  • 10:10-10:30 Аграрна політика на зерновому ринку в сезоні 2021/22 МР
    Тарас Висоцький, перший заступник міністра аграрної політики України
  • 10:30-11:00 Макроекономічний стан економіки України в короткостроковій і середньостроковій перспективі
    Михайло Кухар, керуючий партнер і старший економіст Ukraine Economic Outlook, викладач макроекономіки бізнес-школи «МІМ-Київ»
  • 11:00-11:20 Світовий ринок пшениці та перспективи для України в сезоні-2021/22
    Олександр Бобильов, старший спеціаліст з ціноутворення департаменту сільського господарства ЕМЕА S&P Global Platts
  • 11:20-11:40 Перспективи сегменту Agri-Food. Переробка, виробництво, фудстартапи
    Борис Шестопалов, співвласник і СЕО компанії HD-group і GFS group
  • 11:40-12:00 Світові тренди в зернопереробці
    Андрій Шаран, кандидат технічних наук, директор Бюлер Україна
  • 12:00-12:20 Кава-пауза

     

  • 12:20-12:40 Вплив екологічного податку на собівартість продукції і адаптація технологій відповідно до законодавства: виклики і можливості
    Представники UBTA

     

  • 12:40-12:55 Префективне обслуговування в зернопереробної галузі
    Руслан Вальтер, комерційний директор компанії WAITES
  • 12:55-13:10 Рішення «Лубнимаш» для зернопереробних підприємств
    Сергій Береза,  керівник технічного відділу «Лубнимаш»
  • 13:10-13:20 Оптимізація витрат на електроенергію – виклик нашого часу
    Сергій Лотохов, комерційний директор компанії Energum
  • 13:20-13:40 Формування довгострокової комплексної стратегії розвитку аграрного сектору
    Володимир Демиденко, Коаліція «Сіверщина»

13:40-14:20 Обід. Огляд міні-виставки
14:20-15:30 Круглий стіл «Ринок жита. Використання житньої сировини: нові продукти»

Теми:

  • Ринок жита: стан і перспективи
  • Оцінка якості жита і житнього борошна в сучасних умовах
  • Використання житнього борошна у виробництві сучасних хлібобулочних виробів
  • Управління якістю житнього борошна

Спікери:

  • Євген Станько, директор департаменту зернових культур «КВС-УКРАЇНА»
  • Представник ТОВ «Зернарі»
  • Дмитро Жигунов, доктор технічних наук, завідувач кафедри технологій переробки зерна, ОНАХТ
  • Олександр Бондарчук, директор Штерн Україна (представництво Muhlenchemie в Україні)
  • Михайло Ятковський, комерційний директор ТД «Зернарі»

15:30-17:30 Сессія 2. Український ринок зернопереробки: чи є світло в кінці тунелю…
  • 15:30-16:00 Попередні підсумки збирання зернових та круп'яних культур у 2021 році
    Андрій Купченко, керівник служби бізнес-проектів ІА «АПК-Інформ»
  • 16:00-16:20 Якість української пшениці врожаю 2021 року
    Олег Онищенко, менеджер з технічних та презентаційних питань компанії  «СЖС-Україна»
  • 16:20-16:40 Сучасний стан хлібопекарської галузі України
    Юрій Дученко, президент Всеукраїнської асоціації пекарів, директор ТОВ «Київ Хліб»
  • 16:40-17:10 Український ринок борошна: затяжна стагнація страшніша за кризу
    Родіон Рибчинський, кандидат технічних наук, директор ГС «Борошномели України»
  • 17:10-17:30 Де черпати сили, або Що допоможе українським борошномелам?
    Сергій Сакіркін, начальник управління переробки АТ «Аграрний фонд»

17:30-18:00 Підведення підсумків
18:30-22:00 Фуршет на честь учасників форуму
24-25 вересня
Екскурсія до «Української Венеції» - міста Вилкове
24 вересня
  • 9:00 Виїзд учасників з готелю (м. Одеса)
  • 12:00 Поселення (оплачується окремо) в готелі «Дельта» (м. Вилкове, вул. Татарбунарського повстання, 164)
  • 13:00 Обід
  • 14:00 Екскурсія на острів Анкудинів, де встановлено пам'ятник 0 км – місце де р. Дунай впадає в Чорне море
    Відвідування поселення старообрядців, старого острівного району Липоване, дегустація вин
  • 19:00 Повернення в готель. Вечірній коктейль
25 вересня
  • 8:00-9:00 Сніданок в готелі
  • 9:00 Екскурсія містом Вилкове. Відвідування музею. Відвідування рисових чеків
  • 13:00 Обід
  • Від'їзд до м. Одеса
Умови участі

Вартість реєстраційного внеску для одного учасника

UAH

USD*

 

7700

290

При оплаті до 1 вересня

8800

320

При оплаті після 1 вересня

* - Без урахування комісії банку

Оплата реєстраційного внеску включає:

        • отримання всіх інформаційно-практичних матеріалів конференції
        • візитки учасників
        • розміщення візитки компанії
        • кава-брейки, обід
        • святковий фуршет 23 вересня
        • екскурсія у Вилкове 24-25 вересня

Надаються знижки*:

        • 20% - для членів ГС «Борошномели України»
        • 5% - при реєстрації двох і більше учасників

 * Знижки не додаються

Повернення грошей у разі відмови від участі в роботі конференції:

        • до 15 вересня організатор повертає 50% сплаченої суми;
        • після 15 вересня сплачена сума поверненню не підлягає.

Проживання забезпечується учасниками самостійно за окрему плату.

 

Реєстрація

Розробка сайту - Attico